A kurzusról pár szóban

Rév Szilvia - Pszichológus és autogén tréner

A tanfolyam során megismerheted, hogy mik a pánikroham tünetei, milyen kapcsolat van az önismeret és a pánikrohamok között, illetve azt is, hogy milyen kiváltó okai lehetnek a pánikrohamoknak

Bacsó Benjámin

Bacsó Benjámin hitéleti igazgató  arról beszél, hogy mi az ima szerepe, és miért fontos számunkra a hit, a mindennapi életünkben.

Dr. Orosz Zsolt

A kurzusban megtudhatjuk a mindennapokban használt gyógynövények főbb jellemzőit, használatukat, mellékhatásukat (pl. kamilla mellékhatásai) és azt is, hogy javasolt-e valamilyen gyógyszerrel együtt használni őket vagy sem.

Az előadókról

Rév Szilvia - Pszichológus és autogén tréner

Szilvia pszichológusként, autogén trénerként több, mint 10 éve foglalkozik szorongásos zavarokban, pánikbetegségben szenvedőkkel. 

Bacsó Benjámin

Az a meggyőződésem, hogy a legfontosabb kérdéseink nagy részben fiatalon dőlnek el ( pl. Kivel szeretnék megházasodni). Nem könnyű azonban jó döntést hozni ebben az életkorban.

Dr. Orosz Zsolt

Tapasztalatával és szaktudásával rendelkezésre áll hangulatzavarok esetén, mint például depresszió vagy bipoláris zavar, vagy éppen szorongásos állapotok, mint a stressz, pánikrohamok vagy poszttraumás stressz szindróma.

Rév Szilvia – II. videó
Bacsó Benjámin – I. videó
Dr. Orosz Zsolt – II. videó

2 890 Ft

Rév Szilvia – II. videó
Bacsó Benjámin – I. videó
Dr. Orosz Zsolt – II. videó

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A videók a semmipanik.com weboldalon bejelentkezve elérhetők számodra, ahol egy privát hozzáféréssel tudod megnézni azokat.
A tanfolyam pánikrohamokkal küzdő személyeknek ajánlott elsősorban, és azok számára, akik nehezen küzdenek meg a mindennapos szorongással és stresszel. Agorafóbia esetén is hasznos lehet, illetve akkor is, ha közeli hozzátartozódnak szeretnél segíteni, jobban megérteni az ő helyzetét és támogatni a gyógyulásban.
A tanfolyam során hetente férsz hozzá az online videós tartalmakhoz. Minden egyes videóhoz tartozik egy kiegészítő gyakorlatsor is, amit érdemes minden héten elvégezni.
A teljes tananyag 3 hónapig tart, míg a kis csomagok 1-1 hónapot ölelnek fel. A tanfolyam egyéni tempóban is végezhető, átlagosan azonban legalább 3 hónap szükséges ahhoz, hogy valódi gyógyulást lehessen elérni. Minden résztvevő saját tempója szerint haladhat, emiatt is biztosítunk a videókhoz örök hozzáférést.
A tanfolyamhoz csak egy stabil internetkapcsolat és egy olyan eszköz szükséges, amelyen elérhető a weboldal, például laptop, okostelefon vagy táblagép.
A tanfolyamot a LifeMax Egyesület szervezi, akik többek közt pánikbetegek számára nyújtanak 0-24 órában elérhető telefonos segítséget.
Amennyiben kérdésed merült fel, kérlek vedd fel velünk az [email protected] email címen a kapcsolatot.
A konferencia alapítója és támogatója a LifeMax Egyesület.

RÓLUNK

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.Pánikbeteg Segélyvonalunkat a LifeMax Soulbuddy applikáción keresztül tudod igénybe venni, amely az Apple App Store-ból, és a Google Play webáruházból egyaránt letölthető.

A LifeMax Soulbuddy applikáció segítségével könnyen elérsz minket egy pánikroham közepén, és szakképzett kollégáink a lehető legrövidebb időn belül segítenek neked telefonon enyhíteni a rohamot.

Telepítsd az appot és próbáld ki 14 napig ingyenesen!

Szolgáltatásunkról bővebben a weboldalunkon olvashatsz:

Kövess minket, hogy még több hasznos tartalmat oszthassunk meg Veled! 


Amennyiben szeretnél pánikbetegségből való gyógyulással kapcsolatban további hasznos tanácsokat,
útmutatókat kapni, akkor kövesd be a LifeMax Tiktok, Youtube, Instagram és Facebook oldalát!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban