A kurzusról pár szóban

Bacsó Benjámin hitéleti igazgató megmutatja számunkra, hogy mi az ima szerepe az életünkben, és miért fontos számunkra a hit. Milyen emberekké válhatunk a hit által, és mekkora támogatást, iránymutatást jelent is ez számunkra.  Személyes és mások példáin keresztül mesél történeteket, amelyek gondolatébresztőként, elgondolkodtatóan hatnak ránk. Pontos fogalmak jelentését meséli el nekünk, mint pl. maga az imádság, hogy mit is jelent valójában. Ha jelenleg nem olyan életet élünk, mint amilyet elképzeltünk, vagy nehéz sorsban születtünk, attól függetlenül, mindig hálásnak és céltudatosnak kell legyünk a mindennapokban. Ezáltal megtaláljuk azt, amit keresünk egész életünkben. Ehhez segít hozzá a hitünk, különböző tapasztalatok alapján. Ezeket bontjuk ki a kurzusban. 

Az előadóról

Bacsó Benjámin

Az a meggyőződésem, hogy a legfontosabb kérdéseink nagy részben fiatalon dőlnek el ( pl. Kivel szeretnék megházasodni). Nem könnyű azonban jó döntést hozni ebben az életkorban. Nekem sokat segített a Biblia, hogy jól tudjak dönteni életvezetési kérdésekben. Azért dolgozom ezen a területen, hogy ebben a nagyon fontos életszakaszban, ezeken a nem könnyű kérdésekben tudjak segíteni. 

Hit és ima szerepre a mindennapjainkban, és mentális egészségünkért

3 890 Ft

A tanfolyam során választ kaphatsz kérdéseidre a hit és ima kapcsán. Benjámin elmeséli azt is, hogyan élj magabiztosan és pozitívan a mindennapokban a hited által.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A videók a semmipanik.com weboldalon bejelentkezve elérhetők számodra, ahol egy privát hozzáféréssel tudod megnézni azokat.
A tanfolyam pánikrohamokkal küzdő személyeknek ajánlott elsősorban, és azok számára, akik nehezen küzdenek meg a mindennapos szorongással és stresszel. Agorafóbia esetén is hasznos lehet, illetve akkor is, ha közeli hozzátartozódnak szeretnél segíteni, jobban megérteni az ő helyzetét és támogatni a gyógyulásban.
A tanfolyam során hetente férsz hozzá az online videós tartalmakhoz. Minden egyes videóhoz tartozik egy kiegészítő gyakorlatsor is, amit érdemes minden héten elvégezni.
A teljes tananyag 3 hónapig tart, míg a kis csomagok 1-1 hónapot ölelnek fel. A tanfolyam egyéni tempóban is végezhető, átlagosan azonban legalább 3 hónap szükséges ahhoz, hogy valódi gyógyulást lehessen elérni. Minden résztvevő saját tempója szerint haladhat, emiatt is biztosítunk a videókhoz örök hozzáférést.
A tanfolyamhoz csak egy stabil internetkapcsolat és egy olyan eszköz szükséges, amelyen elérhető a weboldal, például laptop, okostelefon vagy táblagép.
A tanfolyamot a LifeMax Egyesület szervezi, akik többek közt pánikbetegek számára nyújtanak 0-24 órában elérhető telefonos segítséget.
Amennyiben kérdésed merült fel, kérlek vedd fel velünk az [email protected] email címen a kapcsolatot.
A konferencia alapítója és támogatója a LifeMax Egyesület.

RÓLUNK

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.Pánikbeteg Segélyvonalunkat a LifeMax Soulbuddy applikáción keresztül tudod igénybe venni, amely az Apple App Store-ból, és a Google Play webáruházból egyaránt letölthető.

A LifeMax Soulbuddy applikáció segítségével könnyen elérsz minket egy pánikroham közepén, és szakképzett kollégáink a lehető legrövidebb időn belül segítenek neked telefonon enyhíteni a rohamot.

Telepítsd az appot és próbáld ki 14 napig ingyenesen!

Szolgáltatásunkról bővebben a weboldalunkon olvashatsz:

Kövess minket, hogy még több hasznos tartalmat oszthassunk meg Veled! 


Amennyiben szeretnél pánikbetegségből való gyógyulással kapcsolatban további hasznos tanácsokat,
útmutatókat kapni, akkor kövesd be a LifeMax Tiktok, Youtube, Instagram és Facebook oldalát!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban