Kedvezményes áraink elérhetőek:

nap
óra
perc
másodperc

Balajthy Ramóna

Szorongáscsökkentés az állatokkal

A kurzusról pár szóban

Balajthy Ramóna és Czoller Rebeka bemutatják számunkra, hogy milyen módon segíthetnek az állatok a szorongás csökkentésében és az érzelmi egyensúly helyreállításában. Részletesen kifejtik, hogyan működik az állatok jelenléte és interakciója a stressz és szorongás oldásában, és milyen pozitív hatásokat gyakorolnak a mentális egészségünkre.

Az előadók személyes történeteken és tapasztalatokon keresztül osztják meg velünk, milyen változásokat tapasztaltak az emberek életében az állatterápiás foglalkozások révén. Megismerkedünk konkrét esetekkel, ahol az állatok jelenléte segített az egyéneknek a szorongás leküzdésében és a mindennapi élet kihívásainak kezelésében.

A kurzus során részletesen kitérünk arra, hogy milyen állatok alkalmasak a terápiás célokra, és milyen módszerekkel dolgoznak a terapeuták az állatokkal. Az előadók elmagyarázzák, hogyan válhatnak az állatok a mindennapi életünk részévé, és milyen szerepet játszhatnak az érzelmi támogatásban és a stressz kezelésében.

Ha érdekel, hogyan segíthetnek az állatok a lelki egyensúly megteremtésében és a szorongás csökkentésében, csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas és inspiráló kurzuson. Ismerd meg, hogyan válhatnak az állatok az érzelmi támogatás fontos részeivé, és hogyan járulhatnak hozzá a mentális egészségünk javításához. Ezeket a témákat bontjuk ki a kurzus során.

Az előadóról

Balajthy Ramóna

Balajthy Ramóna vagyok, klinikai szakpszichológus. 2015-ben végeztem egészségpszichológusként a Debreceni Egyetemen, majd 2019-ben kitűnő minősítéssel szereztem meg a klinikai szakpszichológusi képesítést. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem, melyet kórházi és pszichiátriai osztályokon szereztem, de 2019 óta kizárólag magánpraxisomban dolgozom online formában.

Munkám során integratív hipnoterapeuta és relaxációs terapeuta képesítésemet is hasznosítom, jelenleg pedig a sématerapeuta cím megszerzése folyamatban van. Célom, hogy tudományos alapokon nyugvó módszerekkel és empatikus hozzáállással segítsem a klienseimet, hogy hosszú távú, pozitív változásokat érjenek el és harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet élhessenek.

A pszichológusi munkám során fontosnak tartom az önismeret folyamatos fejlesztését is, ezért rendszeresen részt veszek egyéni és csoportos szupervíziókon, valamint továbbképzéseken. Tapasztalataim szerint az önismeret elmélyítése elengedhetetlen ahhoz, hogy hiteles segítővé váljunk és hatékonyan támogassuk a klienseinket​.​

 
Balajthy Ramóna
Szorongáscsökkentés az állatokkal

Czoller Rebeka a Pollux kutyaiskola tulajdonosával járjuk körbe a témát.

3 890 Ft

A tanfolyam során választ kaphatsz kérdéseidre az állatterápia és a szorongás csökkentésének témájában. Ramóna elmeséli azt is, hogyan élhetsz magabiztosan és pozitívan a mindennapokban az állatokkal való kapcsolatok révén.

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A videók a semmipanik.com weboldalon bejelentkezve elérhetők számodra, ahol egy privát hozzáféréssel tudod megnézni azokat.

A tanfolyam pánikrohamokkal küzdő személyeknek ajánlott elsősorban, és azok számára, akik nehezen küzdenek meg a mindennapos szorongással és stresszel. Agorafóbia esetén is hasznos lehet, illetve akkor is, ha közeli hozzátartozódnak szeretnél segíteni, jobban megérteni az ő helyzetét és támogatni a gyógyulásban.

Egyéni időbeosztásod szerint, bármikor megtekinthetőek a videók. Hosszúságát tekintve változóak a tanfolyamok.

A tanfolyamhoz csak egy stabil internetkapcsolat és egy olyan eszköz szükséges, amelyen elérhető a weboldal, például laptop, okostelefon vagy táblagép.

A tanfolyamot a LifeMax Egyesület szervezi, akik többek közt pánikbetegek számára nyújtanak 0-24 órában elérhető telefonos segítséget.

Amennyiben kérdésed merült fel, kérlek vedd fel velünk az [email protected] email címen a kapcsolatot.

Illetve a honlapon keresztül, a jobb alsó sarokban található chaten is írhatsz közvetlenül. Kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt válaszolnak neked.

Hogyan segít a szorongáscsökkentés az állatokkal című kurzusunk?

Regisztrálj most, hogy hasznos infókat kaphass a kurzusban elhangzottakról.

LIFEMAX

A konferencia alapítója és támogatója a LifeMax Egyesület.

RÓLUNK

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.Pánikbeteg Segélyvonalunkat a LifeMax Soulbuddy applikáción keresztül tudod igénybe venni, amely az Apple App Store-ból, és a Google Play webáruházból egyaránt letölthető.

A LifeMax Soulbuddy applikáció segítségével könnyen elérsz minket egy pánikroham közepén, és szakképzett kollégáink a lehető legrövidebb időn belül segítenek neked telefonon enyhíteni a rohamot.

Telepítsd az appot és próbáld ki 14 napig ingyenesen!

Szolgáltatásunkról bővebben a weboldalunkon olvashatsz:

Kövess minket, hogy még több hasznos tartalmat oszthassunk meg Veled! 


Amennyiben szeretnél pánikbetegségből való gyógyulással kapcsolatban további hasznos tanácsokat,
útmutatókat kapni, akkor kövesd be a LifeMax Tiktok, Youtube, Instagram és Facebook oldalát!

RÓLUNK MONDTÁK

Elégedett ügyfeleink véleményei:

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban