Kettő darab kurzus együtt, most akciós áron!

A kurzusról pár szóban

Dr. Orosz Zsolt

A kurzusban megtudhatjuk a mindennapokban használt gyógynövények főbb jellemzőit, használatukat, mellékhatásukat (pl. kamilla mellékhatásai) és azt is, hogy javasolt-e valamilyen gyógyszerrel együtt használni őket vagy sem. Nem is gondolnánk, hogy milyen interakciókat válthatunk ki, egy egyszerű gyógynövénnyel a szervezetünkben. Továbbá visszamegyünk a Krisztus előtti évekbe is a gyógyszereket és korai pszichiátriai kezeléseket tekintve. Megismerhetjük a pszichiátriai gyógyszerek kialakulását történelmileg, és azokat a kezelési módszereket is, amelyeket ezekben az időkben alkalmaztak. Például: görcs terápia, lobotómia, elektrosokk terápia stb…

Bacsó Benjámin

Bacsó Benjámin hitéleti igazgató arról beszél, hogy mi az ima szerepe, és miért fontos számunkra a hit, a mindennapokban.

Milyen támogatást kapunk általa, és hogyan vélekedjünk róla.

A videósorozatban személyes és külső példákon keresztül bemutatva, választ kaphatunk a miért? kérdésre is. 

Az előadókról

Bacsó Benjámin

Az a meggyőződésem, hogy a legfontosabb kérdéseink nagy részben fiatalon dőlnek el ( pl. Kivel szeretnék megházasodni). Nem könnyű azonban jó döntést hozni ebben az életkorban. Nekem sokat segített a Biblia, hogy jól tudjak dönteni életvezetési kérdésekben. Azért dolgozom ezen a területen, hogy ebben a nagyon fontos életszakaszban, ezeken a nem könnyű kérdésekben tudjak segíteni.

Dr. Orosz Zsolt

Tapasztalatával és szaktudásával rendelkezésre áll hangulatzavarok esetén, mint például depresszió vagy bipoláris zavar, vagy éppen szorongásos állapotok, mint a stressz, pánikrohamok vagy poszttraumás stressz szindróma.. Emellett foglalkozik pszichotikus állapotokkal, mint a skizofrénia vagy paranoia és neuropszichiátriai problémákkal is.

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin eőadása kedvezményes áron.

8 490 Ft

A kurzusban megtudhatjuk a mindennapokban használt gyógynövények főbb jellemzőit, használatukat, mellékhatásukat (pl. kamilla mellékhatásai) és azt is, hogy javasolt-e valamilyen gyógyszerrel együtt használni őket vagy sem

Bacsó Benjámin hitéleti igazgató 3 részes beszélgetésében arról beszél, hogy mi az ima szerepe, és miért fontos számunkra a hit, a mindennapi életünkben.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A videók a semmipanik.com weboldalon bejelentkezve elérhetők számodra, ahol egy privát hozzáféréssel tudod megnézni azokat.
A tanfolyam pánikrohamokkal küzdő személyeknek ajánlott elsősorban, és azok számára, akik nehezen küzdenek meg a mindennapos szorongással és stresszel. Agorafóbia esetén is hasznos lehet, illetve akkor is, ha közeli hozzátartozódnak szeretnél segíteni, jobban megérteni az ő helyzetét és támogatni a gyógyulásban.

Egyéni időbeosztásod szerint, bármikor megtekinthetőek a videók. Hosszúságát tekintve változóak a tanfolyamok.

A tanfolyamhoz csak egy stabil internetkapcsolat és egy olyan eszköz szükséges, amelyen elérhető a weboldal, például laptop, okostelefon vagy táblagép.
A tanfolyamot a LifeMax Egyesület szervezi, akik többek közt pánikbetegek számára nyújtanak 0-24 órában elérhető telefonos segítséget.

Amennyiben kérdésed merült fel, kérlek vedd fel velünk az [email protected] email címen a kapcsolatot.

Illetve a honlapon keresztül, a jobb alsó sarokban található chaten is írhatsz közvetlenül. Kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt válaszolnak neked.

A konferencia alapítója és támogatója a LifeMax Egyesület.

RÓLUNK

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.Pánikbeteg Segélyvonalunkat a LifeMax Soulbuddy applikáción keresztül tudod igénybe venni, amely az Apple App Store-ból, és a Google Play webáruházból egyaránt letölthető.

A LifeMax Soulbuddy applikáció segítségével könnyen elérsz minket egy pánikroham közepén, és szakképzett kollégáink a lehető legrövidebb időn belül segítenek neked telefonon enyhíteni a rohamot.

Telepítsd az appot és próbáld ki 14 napig ingyenesen!

Szolgáltatásunkról bővebben a weboldalunkon olvashatsz:

Kövess minket, hogy még több hasznos tartalmat oszthassunk meg Veled! 


Amennyiben szeretnél pánikbetegségből való gyógyulással kapcsolatban további hasznos tanácsokat,
útmutatókat kapni, akkor kövesd be a LifeMax Tiktok, Youtube, Instagram és Facebook oldalát!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban