Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
24 990,00 Ft
Kezdj hozzá

12 részes online tanfolyam, ami lépésről lépésre végigvezet Téged a tartós gyógyulás útján 3 hónapon át, otthon végezhető gyakorlatokkal.

A tanfolyam során megismerheted, hogy mik a pánikroham tünetei, milyen kapcsolat van az önismeret és a pánikrohamok között, illetve azt is, hogy milyen kiváltó okai lehetnek a pánikrohamoknak. A tanfolyam segítségével kialakíthatsz egy egészséges kapcsolatot önmagaddal, és felfedezheted, hogy milyen újra teljesebb életet élni. 
Minden egyes leckéhez tartozik egy otthon végezhető gyakorlatsor, így hetente gyakorolva tudod elmélyítheted azt a tudást, amit a kurzus során kapsz.

Rév Szilvia

Pszichológus és autogén tréner, gyógyult pánikbeteg

Szilvia pszichológusként, autogén trénerként több, mint 10 éve foglalkozik szorongásos zavarokban, pánikbetegségben szenvedőkkel. Maga is átélt pánikbetegséget, melyből sikeresen kigyógyult, és számos pánciensének segített már kijönni belőle autogén tréning és terápia keretében. Tapasztalatai megosztásával közelebb kerülhetünk annak megértéséhez, hogy mit üzen számunkra a pánik, hogyan tudjuk meghaladni azt, és ezáltal kiteljesíteni az életünket eddig nem ismert szinteken. Jelenleg magánrendelésben dolgozik.

A videókat a lenti linkekre kattintva találod!

Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin tanfolyama

Kedvezményes csomag Dr. Orosz Zsolt és Bacsó Benjámin kurzusához!

Ismerd meg a gyógynövények főbb jellemzőit és jótékony hatásait, illetve a hit és ima szerepét mindennapjainkban