Hogyan találj kiutat a pánikbetegségből?

Regisztrálj most, hogy ingyenes hozzáférést kapj Rév Szilvia Tartós kiút a pánikból című kurzus első előadásához!

*A gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Szilvia előadásából megismerheted, hogyan alakíthatsz ki egészséges és szeretetteljes kapcsolatot önmagaddal. A pánikroham 13 tünetéről is szó lesz, illetve arról, hogy hogyan tudod hatékonyan kezelni a szorongást, és léphetsz ki a pánik ördögi köréből. Az előadáshoz tartozó gyakorlatok segítségével mélyebben megismerheted önmagadat, a szükségleteidet és könnyebben szembe tudsz nézni a félelmeiddel. 

Amikor eluralkodik rajtunk a félelem és a szorongás, olyankor érdemes megkérdezni önmagunktól, hogy van-e bármi, amire szükségünk lenne, ami segítene visszanyerni a nyugalmunkat. De már a pánikroham tüneteinek megjelenése előtt érdemes megfigyelni önmagunkat, a gondolatainkat és az érzéseinket. Ez segíthet abban, hogy az első pillanattól kezdve észrevegyük a lelkünk jelzéseit, és ezáltal jobban tudjunk gondoskodni önmagunkról.

Rév Szilvia előadásából megtudhatod, hogy

  • Mi a különbség a félelem és a szorongás között?
  • Mi a pánikroham 13 tünete?
  • Mikor beszélhetünk pánikbetegségről?
  • Hogyan léphetsz ki a pánik ördögi köréből? 
  • Hogyan alakíts ki önmagaddal egy szeretetteljes kapcsolatot?
  • Milyen eszközöket, gyakorlatokat alkalmazhatsz önmagad megfigyeléséhez?

AZ ELŐADÓRÓL

Rév Szilvia
Pszichológus és autogén tréner, gyógyult pánikbeteg
Szilvia pszichológusként, autogén trénerként több, mint 10 éve foglalkozik szorongásos zavarokban, pánikbetegségben szenvedőkkel. Maga is átélt pánikbetegséget, melyből sikeresen kigyógyult, és számos pánciensének segített már kijönni belőle autogén tréning és terápia keretében. Tapasztalatai megosztásával közelebb kerülhetünk annak megértéséhez, hogy mit üzen számunkra a pánik, hogyan tudjuk meghaladni azt, és ezáltal kiteljesíteni az életünket eddig nem ismert szinteken. Jelenleg magánrendelésben dolgozik.

Regisztrálj most, hogy ingyenes hozzáférést kapj Rév Szilvia előadásához!

Scroll to Top