Tartós kiút a pánikból

12 részes online tanfolyam, ami lépésről lépésre végigvezet Téged a tartós gyógyulás útján. 3 hónapon át, otthon végezhető gyakorlatokkal.

Tartós kiút a pánikból

12 részes online tanfolyam, ami lépésről lépésre végigvezet Téged a tartós gyógyulás útján. 3 hónapon át, otthon végezhető gyakorlatokkal.

Ez a tanfolyam Neked szól, ha

A kurzus célja, hogy kialakíts önmagaddal egy bensőséges viszony, aminek következtében feltárhatod a pánikbetegség gyökérokait magadban.
Majd relaxációs technikák segítségével tüneti kezelést adunk magunknak, ezzel fellégezve, és teret engedve a többi technikának.

Mi a kiút?

Gyökér okok
Tüneti kezelés

Saját otthonod kényelméből

Támogató környezet

Anonim részvétel

Bármikor visszanézhető videók

Milyen témákkal foglalkozunk a kurzuson?

Pánikbetegség alapjai

Az önszeretet, mint legjobb szorongáscsökkentő

Egyensúly és határok
a szorongás ellen

Nem vagy biztos benne, hogy tetszeni fog?

Akkor nézz bele a kurzus első részébe!

Lapozz bele a tanfolyamhoz tartozó diasorba!

Az előadóról

Szilvia pszichológusként, autogén trénerként több, mint 10 éve foglalkozik szorongásos zavarokban, pánikbetegségben szenvedőkkel. Maga is átélt pánikbetegséget, melyből sikeresen kigyógyult, és számos pánciensének segített már kijönni belőle autogén tréning és terápia keretében. Tapasztalatai megosztásával közelebb kerülhetünk annak megértéséhez, hogy mit üzen számunkra a pánik, hogyan tudjuk meghaladni azt, és ezáltal kiteljesíteni az életünket eddig nem ismert szinteken. Jelenleg magánrendelésben dolgozik.
Rév Szilvia
Pszichológus és autogén tréner, gyógyult pánikbeteg
Március 3-ig -50%-os áron kapható a teljes és a Pánikbetegség alapjai csomag!
nap
óra
perc
mp

Tartós kiút a pánikból

49990 Ft

helyett csak 24990 Ft
12 lecke
3 hónap
Házi feladatok
Saját otthonod
kényelméből
Örök hozzáférés
a videókoz

Pánikbetegség alapjai

19990 Ft

helyett csak 5990 Ft
4 lecke
3 hónap
Házi feladatok
Saját otthonod
kényelméből
Örök hozzáférés
a videókoz

Az önszeretet,
mint legjobb szorongáscsökkentő

19990 Ft

4 lecke
3 hónap
Házi feladatok
Saját otthonod
kényelméből
Örök hozzáférés
a videókoz

Egyensúly és
határok a szorongás ellen

19990 Ft

4 lecke
3 hónap
Házi feladatok
Saját otthonod
kényelméből
Örök hozzáférés
a videókoz
Show Order Summary
24990 Ft
Product Subtotal
Akciós Rév Szilvia kurzus teljes hozzáférés 1-12. videó  × 1 24990 Ft
Subtotal 24990 Ft
Total 24990 Ft (Adótartalom: 5313 Ft 27% Áfa)

Válassz csomagot:

Akciós
Akciós Rév Szilvia kurzus teljes hozzáférés 1-12. videó
+
24990 Ft
Akció
Akciós Rév Szilvia kurzus 1-4. videó
+
5990 Ft
Rév Szilvia kurzus 5-8. videó
+
19990 Ft
Rév Szilvia kurzus 9-12. videó
+
19990 Ft

Customer information

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Akciós Rév Szilvia kurzus teljes hozzáférés 1-12. videó  × 1 24990 Ft
Részösszeg 24990 Ft
Összeg 24990 Ft (Adótartalom: 5313 Ft 27% Áfa)

Payment

A megrendelés gombra kattintva elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket. A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A videók a semmipanik.com weboldalon bejelentkezve elérhetők számodra, ahol egy privát hozzáféréssel tudod megnézni azokat.
A tanfolyam pánikrohamokkal küzdő személyeknek ajánlott elsősorban, és azok számára, akik nehezen küzdenek meg a mindennapos szorongással és stresszel. Agorafóbia esetén is hasznos lehet, illetve akkor is, ha közeli hozzátartozódnak szeretnél segíteni, jobban megérteni az ő helyzetét és támogatni a gyógyulásban.
A tanfolyam során hetente férsz hozzá az online videós tartalmakhoz. Minden egyes videóhoz tartozik egy kiegészítő gyakorlatsor is, amit érdemes minden héten elvégezni.
A teljes tananyag 3 hónapig tart, míg a kis csomagok 1-1 hónapot ölelnek fel. A tanfolyam egyéni tempóban is végezhető, átlagosan azonban legalább 3 hónap szükséges ahhoz, hogy valódi gyógyulást lehessen elérni. Minden résztvevő saját tempója szerint haladhat, emiatt is biztosítunk a videókhoz örök hozzáférést.
A tanfolyamhoz csak egy stabil internetkapcsolat és egy olyan eszköz szükséges, amelyen elérhető a weboldal, például laptop, okostelefon vagy táblagép.
A tanfolyamot a LifeMax Egyesület szervezi, akik többek közt pánikbetegek számára nyújtanak 0-24 órában elérhető telefonos segítséget.
Amennyiben kérdésed merült fel, kérlek vedd fel velünk az info@lifemax.hu email címen a kapcsolatot.

Légy Facebook közösségünk tagja, ahol pszichológusokkal, akár élőben is beszélhetsz!

Kövess minket, hogy még több hasznos tartalmat oszthassunk meg Veled! 


Amennyiben szeretnél pánikbetegségből való gyógyulással kapcsolatban további hasznos tanácsokat,
útmutatókat kapni, akkor kövesd be a LifeMax Tiktok, Youtube, Instagram és Facebook oldalát!

A konferencia alapítója és támogatója a LifeMax Egyesület.

RÓLUNK

Célunk, hogy pánikbetegek számára telefonos segítséget nyújtsunk, a nap 24 órájában.Pánikbeteg Segélyvonalunkat a LifeMax Segélyhívó applikáción keresztül tudod igénybe venni, amely az Apple App Store-ból, és a Google Play webáruházból egyaránt letölthető.

A LifeMax Segélyhívó applikáció segítségével könnyen elérsz minket egy pánikroham közepén, és szakképzett kollégáink a lehető legrövidebb időn belül segítenek neked telefonon enyhíteni a rohamot.

Telepítsd az appot és próbáld ki 30 napig ingyenesen!

Szolgáltatásunkról bővebben a weboldalunkon olvashatsz:

Rólunk mondták

Amikor a Lifemax közösség indult, akkor találtam önökre Facebook hirdetés alapján. Ekkoriban eléggé mélyponton voltam lelkileg. Egy hirtelen haláleset miatt újra hatalmába kerített a pánikbetegség. Voltak olyan napok, amikor több alkalommal is segítséget kértem önöktől. Szerencsére mindig gyors és hatékony segítséget kaptam. Egyik beszélgetés alkalmával egy kedves diszpécser hölgy figyelmembe ajánlott egy szakembert , akivel fel is vettem a kapcsolatot, ezek után minden héten tartottunk konzultációt. Amelyek nagy segítségemre voltak a felépülésemben. Az állapotom már szinte teljesen helyre jött, de megbeszéltük, hogyha bármilyen probléma lenne keressem nyugodtan.
Diszpécserek nagyon segítőkészek, kedvesek, és felkészültek, valamint türelmesek minden helyzetben tudtak segítséget nyújtani. Ha egy mondatban kellene jellemeznem a Lifemax csapatot, a nehéz helyzetben biztonságot nyújtottak számomra. Ezúton is megszeretném köszönni önöknek a sok segítséget.
Necz Éva
Scroll to Top

Videós jegy